InstellingenIk ga akkoord
8 jun 2022

Golfweekboekje 2022

Golfweekboekje 2022 is uit.

Het nieuwe  golfweekboekje is vanaf nu digitaal beschikbaar op onze website. U vindt het boekje onder “Actueel”. Het gedrukte exemplaar is vanaf 13 juni af te halen bij de caddiemaster.

De golfweek vindt dit jaar plaats van 13 tot en met 20 augustus. De digitale inschrijving begint op dinsdag 5 juli om 19.30 uur. Let op dat u het inschrijfgeld direct bij inschrijving via iDEAL dient te voldoen, anders vervalt uw inschrijving na 15 minuten. Het betaalscherm is niet altijd goed te zien, soms moet u daarvoor op uw scherm naar rechts scrollen.

Van zondag tot en met donderdag is de starttijd gewijzigd. De wedstrijden starten dan om 12.30 uur. Op de beide zaterdagen is de starttijd als vanouds om 11.30 uur en op vrijdag om 8.00 uur voor de 36-holes wedstrijd en om 13.30 voor de 18 holes wedstrijd.

Alle leden en hun introducees zijn van harte welkom. Nieuwe leden die de golfweek nog niet kennen worden ook van harte uitgenodigd om mee te doen om zodoende ook dit onderdeel van de vereniging te leren kennen. Raadpleeg vooral het golfweekboekje voor meer informatie.

Het Golfweek Team