Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Dimitri van Vliet

Directeur

Samen met mijn zwager André Ponsen ben ik eigenaar van SVP Schoonmaak. André is eindverantwoordelijk voor de interne organisatie zoals finance, HRM en backoffice. Ik ben eindverantwoordelijk voor de operationele kant van de organisatie. Samen doen we het relatiebeheer en de commerciële zaken.

Over ons bedrijf

SVP Schoonmaak is een regionaal (familie)schoonmaakbedrijf waarbij de kernwaarden Snelheid, Vakmanschap en Passie hoog in het vaandel staan. 

Uw kantoorgebouw, terminal, fabriek, wooncomplex of andere soorten bedrijfsruimten zijn bij ons in goede handen. Ons team zorgt voor schone en hygiënische werkplekken. Door de uitgebreide vakkennis en opgeleide medewerkers kunt u bij ons niet alleen terecht voor het reguliere schoonmaakonderhoud van uw gebouw, maar ook voor alle specialistische reinigingen zoals: glasen gevelreiniging, onderhoud van linoleum, (natuur)steen, tapijt, hout, pvc, meubelreiniging, dieptereiniging van keukens en sanitair, reiniging van randapparatuur etc. Na opname van het werk volgt een transparante offerte en worden na gunning duidelijke afspraken gemaakt. 

Het succes van SVP

De medewerkers van SVP zijn onze ambassadeurs in uw gebouw of op uw terrein. Zij zorgen mede voor het succes van SVP. Daarom hechten wij veel waarde aan de juiste aandacht, begeleiding en coaching tijdens het werk, opleidingen en doorgroeimogelijkheden van onze collega’s. Precies zoals u dat zelf zou verwachten.

Contact

SVP Schoonmaak
Sydneystraat 56
3047 BP Rotterdam