Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Jacqueline van Sliedregt

Secretariaatsmedewerkster

Sinds april 1996 ben ik werkzaam als secretariaatsmedewerkster. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het secretariaat. Voor o.a. vragen over de ledenadministratie, lockers en samen met de Clubmanager voor het behandelen van groepsreserveringen. Boekhouding en het bijhouden van de website is onderdeel van mijn takenpakket. Marja Molenaar, de business club coördinator en ik organiseren de Business Clubwedstrijden van maart t/m oktober.

Over ons bedrijf

Golfclub Kleiburg ligt op circa 50 hectare grond nabij de historische stad Brielle. De Golfclub ligt op een deel van de voormalige Kleiburg polder ten noordwesten van Brielle en op en naast de primaire zeewering langs het Hartelkanaal. Een ander deel van deze voormalige polder is nu het Brielse Meer. Dit meer is in feite een voormalige rivierarm (De Brielse Maas) tussen de Oude Maas en de Noordzee. 

Golfclub Kleiburg staat 47e op de landelijke ranking mooiste golfbanen van Nederland. De vereniging is zelf eigenaar van
de golfbaan. 

Aan de noordkant grenst de golfbaan aan Europoort Rotterdam. Daarom is onze baan ook aantrekkelijk voor bedrijven uit onze regio. Op dit moment heeft de BC 50 zakelijke leden. 

Heeft u vragen over uw BC abonnement, neem dan gerust contact met mij op.

Contact

Golfclub Kleiburg
Krabbeweg 9
3231 NB Brielle