Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mark Paul Burgersdijk

Eigenaar/directeur

Over ons bedrijf

Burgersdijk tennis is als professionele organisatie, met +/- 40 trainers/trainsters, verantwoordelijk voor de tennisopleiding op diverse tennisparken in de regio Den Haag/Westland/Zoetermeer.

Burgersdijk tennis is actief op de volgende parken:

Sportcentrum De Rhijenhof (Den Haag) HLTC Leimonias (Den Haag) LTC ’s Gravenzande LTC Naaldwijk VT de Hoek (Hoek van Holland) TV Seghwaert (Zoetermeer) TV Buytenwegh (Zoetermeer) MTC Bequick (Maassluis) SV Leidschenveen (Den Haag) TC Honselersdijk Ring Pass Delft

Onder supervisie van Mark-Paul Burgersdijk, jarenlang categorie 1-speler en bovendien voormalig nationaal kampioen dubbel, werkt ons team van gekwalificeerde trainers aan uw techniek, mentaliteit en spelinzicht.

Burgersdijk tennis organiseert naast tennislessen ook padellessen en diverse evenementen op de tennisparken o.a. toernooien, clinics, kinderfeestjes en tenniskampen.

Daarnaast is Burgersdijk tennis verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse internationale tennistoernooi ITF The Hague, www.worldtennisthehague.com Burgersdijk tennis is opleidingspartner van de KNLTB en heeft daarmee een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers

Contact