Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Peter van der Burg

Directeur

Over ons bedrijf

Voortman De Haven & Voortman Steel Construction

Constructies in Staal, RVS en Aluminium

Voortman De Haven is onderdeel van de Voortman Steel Group uit Rijssen, die met de bedrijven Voortman Steel Machinerie en Voortman Steel Construction vertegenwoordigd is in de machine- en staalbouw.

 

Voortman De Haven ontwerpt, produceert en monteert staal-, RVS- en aluminiumconstructies voor zowel de Energie, civiele, offshore en petrochemische industrie in het havengebied van de Botlek en Zuid-Holland. Onze productielocatie bevindt zich op 300 meter van de Binnenhaven in Maassluis. Wij zijn uw allround partner voor ontwerp, productie, levering en montage. Onze kracht ligt in ons vermogen om snel te schakelen, te improviseren en maatwerk te leveren met een hoge kwaliteit van afwerking. Ook verzorgen wij technisch onderhoud op locatie.

 

Voortman Steel Construction realiseert kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten voor de procesindustrie, van engineering tot en met montage. We bouwen zelfstandig voor industriële multinationals of in samenwerking met EPC-contractors of aannemers. We realiseren in binnen- en buitenland projecten voor de (Petro) Chemische, farmaceutische en de voedingsindustrie, in de afvalverbranding en op containerterminals. Dit doen wij van engineering tot uitvoering in eigen beheer.

Voortman Steel Group : Van ontwerp tot uitvoering: wij realiseren projecten volledig in eigen beheer.

Contact

Voortman De Haven

Nijverheidstraat 8,

3144 CL Maassluis