Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Philip Ekering

Advocaat partner arbeidsrecht – Commerciële procedures

Over ons bedrijf

Yur is praktisch, recht door zee en oplossingsgericht. Wij pakken door! Maar altijd met een warm hart. Net als iedere ondernemer proberen wij onszelf iedere dag te verbeteren en realiseren we ons dat dit een continue proces is. Wat kunnen wij doen om jou nog beter te helpen. Dat zit in ons DNA; elke ondernemer kan bij ons terecht voor een totaalpakket van juridische zaken. 

Wij bouwen aan goede, vaste relaties. Daarom krijg je alle aandacht van onze ervaren rotten in het vak, van onze jonge honden en van iedereen daar tussenin. Wij staan in de startblokken en gaan voor je door het vuur. Iedere dag opnieuw. Mét verstand van zaken en bakken vol ervaring en we zorgen ervoor dat jij ons begrijpt. Bij alles wat wij zeggen. Bij iedere stap die wij zetten. Lastige organisatiekundige en juridische termen bewaren wij gewoon voor andere momenten. Daar hoef jij geen last van te hebben. 

En over duidelijk gesproken, misschien kende je ons al als Baumgardt, Brökling & Van der Rijt Advocaten. Sinds 2 februari 2017 werken wij onder de naam Yur Advocaten & Consultants. 

Eén van de modernste juridische kantoren… 

Onze ambitie? Dat is om één van de modernste juridische kantoren van de regio te zijn. Om daar te komen hebben wij in de afgelopen jaren hard gewerkt aan een digitale praktijk en het ‘lean’ maken van onze bedrijfsvoering. Yur is jouw sparringpartner en uw consultant. Nu en in de toekomst.

Contact

Yur Advocaten & Consultants
Oostmaaslaan 71
3063 AN ROTTERDAM