GEO duurzaamheid

Milieuzorgplan

Blesronde door NL adviseurs

GEO CERTIFICERING

In november 2020 heeft Kleiburg voor de derde keer het internationale GEO certificaat ontvangen. En daar zijn wij trots op!

Op basis van het met succes afronden van het nieuwe OnCourse programma is dit certificaat vijf jaar geldig!

Dat betekent niet dat Golfclub Kleiburg de komende jaren op zijn duurzame lauweren kan rusten. Er zijn nog veel verbeteringen mogelijk, vooral met maatregelen op het gebied van  energie - en drinkwaterbesparing in het Clubhuis, die zich trouwens binnen enkele jaren terug kunnen verdienen.

Ook het behoud van de bijzonder rijke biodiversiteit op en rond onze baan verdient de komende jaren onze aandacht gezien de veranderende klimatologische omstandigheden.

We rekenen op de medewerking van alle clubleden, greenfeespelers, leveranciers en instanties om Golfclub Kleiburg nog duurzamer te maken in de toekomst.

De Duurzaamheids/GEO Commissie

Zondag 25 juli 2021